Благодаря!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от Ханкоо Покажи съобщениеКолеги имам няколко въпроса .Днес гледах тази хубавица http://www.cars.bg/c644809 колата седи от около 6-7 месеца в костенец.Днес ходих по София да гледам и навръщане минах да видя и тази.Въпросите ми са следните:
1 Страничните огледала сигурно са счупени защото седят неестествено :колко е цената на нови ?
2.Шофиорската врата прискърцва човека каза че трябвало да се смаже и щяло да се оправи : може ли да е нещо по сериозно
3 Не е с оригинално СД а, с някво ЖВС това разваля доста визията.
4 Поставките за чашка и тая др-та до нея ги няма.Може ли да се вземат от морга и каква е цената г/д
5 на мястото за резервната гума има компресорче.Продавача изръси че тоя модел нямали резервна гума :Д:ДД:
След тези забележки каза цена:4500 твърдо
А иначе колицата ми ареса върви прилично климатроник темпомат запазен салон и боя.
Та въпроса ми е заслужава ли си за тея пари с тези забележки . Или да продалжавам да се оглеждам ???Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Ами сложи му де, 3 са целия километраж и една за дисплейчето ако не се лъжа.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от darkmiracle Покажи съобщениеНякой знае ли какво е разпределението на тежестта на 147 1.9JTD на предния и задния мост?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеСпоред данни на Rototest - 66/34 % предна ос/задна ос.
Comment
-
Колеги гледах една 147-ца в Пернишка автокъща. Всичко ок ,самоче преди да я запаля погледнах маслото цвета му беше добър но едва едва се ловеше на щеката. Собственика каза тва не е проблем ще сипем сипа там някво наливно масло , колата си запали нямаше течове. Та основната ми мисъл дали талянеца от който е купена не е карал на доизжияване и тва да създава проблеми в бъдеще ако евентуално я купя.Алфата каза че е внос от северна Италия (комо) слушал съм че колите от северна били по-поддържани спрямо тези от южна Италия.Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет
Comment
-
Comment
-
http://www.cars.bg/c667910 Мисля че това ще е моята Алфа ходих гледах притеснява ме само това с маслото.В сряда ще хода да я гледам с доверен човек и ще се мятам в клуба май-майАлфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет
Comment
-
тия 105 кончета, са малко, особено лятото като пуснеш климатик.
Или се мятай на 120 или взимай jtd
Comment
Comment